Du visar för närvarande Stipendium

Stipendium

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyhet
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Chemical Documentation cDoc AB:s Arbetsmiljöstipendium tilldelas årligen en elev som visat god förståelse i arbetsmiljöfrågor och som har tagit ett stort ansvar för hela gruppen. I år föll valet på Andreas Johansson, med motiveringen som ni kan läsa här vid sidan om.

– Det var mycket trevligt att få överlämna cDocs stipendium till Andreas vid studentfirandet. Motiveringen från skolans ledning var imponerande och Andreas kan vara stolt över sitt arbete under gymnasietiden säger Carl-Uno Olsson, Senior EHS Manager på cDoc.

– Det märks att Vadsbogymnasiets ledning har en bred förståelse för arbetsmiljöarbete och Andreas är ett utmärkt val. Vi på cDoc vill med stipendiet premiera elevers arbetsmiljöarbete redan under gymnasietiden och hoppas att Andreas, och andra elever, går in i arbetslivet med bra förutsättningar för ett långt arbetsliv.

Lämna ett svar