Du visar för närvarande cDoc har blivit nominerat till Techarenan Challenge
Teacharena - NYHET

cDoc har blivit nominerat till Techarenan Challenge

– entreprenörstävlingen för Nordens främsta startup- och tillväxtbolag.
Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap som samlar nordiska framtidsbolag, etablerad industri, relevanta marknadsaktörer, beslutsfattare och politiker. Techarenan grundades för åtta år sedan som en entreprenörstävling för startup och tillväxtbolag. Idag är det både en tävling, en arena och mötesplats för innovation och entreprenörskap. Syftet med arenan är att bidra till positiv utveckling i samhället genom att främja och förena entreprenörer, individer, organisationer, företag och politiker som förändrar, förbättrar och utvecklar vårt samhälle. 

Lämna ett svar