You are currently viewing Stipendium 2022

Stipendium 2022

Chemical Documentation cDoc AB:s Arbetsmiljöstipendium tilldelas årligen en elev som visat god förståelse i arbetsmiljöfrågor och som har tagit ett stort ansvar för hela gruppen. I år föll valet på Kevin Shabazi, med motiveringen :

Kevin är ett föredöme när det gäller psykosocial arbetsmiljö. Han är mycket trevlig mot lärare och klasskamrater.
Han är hjälpsam och mjuk i sin personlighet. Han valdes som representant 
till klassråd, programråd och elevråd. Han tar ansvar både för sig själv och för andra. Han får stipendiet då han bidrar med värme och kamratskap mot sin omgivning och sprider en god stämning i klassen genom sitt positiva sätt och bemötande.

Vi blev även uppmärksammade i Mariestadstidningen:

https://www.mariestadstidningen.se/2022/06/14/stipendium-till-kevin-pa-ekonomiprogrammet-pa-vadsbogymnasiet-fran-cdoc-ab-for-hans-kamratskap-och-v/

Lämna ett svar